logo logo

Tom Oude Lashof - Electro World Oude Lashof.

"Op een schaal van 1 tot 10 krijgt United Retail van mij een 9"

Destijds kreeg ik de kans om de zaak over te nemen van de vorige eigenaar die ook naar volle tevredenheid was aangesloten bij United Retail , toen nog als inkooplid en later als Euronics.

 

Op basis van de goede ervaringen van de vorige eigenaar met United Retail en de ondersteuning van United Retail binnen het hele overname proces heb ik besloten om aangesloten te blijven. Inmiddels 18 jaar verder heb ik daar zeker geen spijt van.

 

Het centralebetalingsverkeer (CBV) is bijvoorbeeld één van de positieve faciliteiten die United ons biedt. Netjes 2 x per week een verzamelfactuur en dat scheelt een boel werk, daarnaast heeft United sowieso een goede inkoopconditie met eigenlijk alle grote merken én is er ook gewoon de ruimte om zelf met de industrie goede deals te maken. Dit alles gaat gewoon weer netjes via het CBV.

 

Tevens wordt er ook met je meegedacht op lokaal niveau. Welke kansen liggen er in de winkel op commercieel vlak, waar folder je wel en waar niet, de ondersteuning hierin is een echte meerwaarde. Natuurlijk gaat er ook wel eens iets mis, en dat kan je ook niet voorkomen, maar dat lost zich altijd wel weer goed op.

 

In 2019 zijn we overgestapt van Euronics naar Electro World, en met die stap ben ik zeer tevreden.

 

Tegelijkertijd ben ik ook verhuisd naar een nieuw pand en staat er een gloednieuwe en mooie Electro World winkel. Hierin heeft United Retail gezorgd voor de complete uitstraling van de buitenkant van de winkel qua logo’s en bestickering, de bussen en de kleding. Top geregeld!

 

Inmiddels zien we de groei van de formule en vind ik vooral de vooruitstrevendheid binnen United Retail met Electro World zeer positief. Een landelijke formule, waarin toch genoeg ruimte is voor lokaal ondernemerschap en de naam van de lokale ondernemer staat hierin centraal!

 

Ik kijk dan ook met vertrouwen naar de toekomst en een goede samenwerking met United Retail.  Op een schaal van 1 tot 10 krijgt United Retail van mij een 9.

 

Tom Oude Lashof

Eigenaar Electro World Oud Lashof