logo logo

Ted & Rianne Stadhouder - Electro World Stadhouder.

"Electro World biedt ondernemers de kans om te blijven wie ze zijn"

Beste lezer,

Ruim 20 jaar geleden hebben we gekozen voor aansluiting bij een franchise-formule. Inmiddels is dat Electro World en wij zijn er blij mee. We leggen graag uit waarom.

 

Electro World biedt ondernemers de kans om te blijven wie ze zijn. Bij alle Electro World-winkels staat de naam van de ondernemer in grote letters op de gevel. De lokale ondernemers maken de formule sterk en kunnen voort borduren op datgene dat ze al die jaren zelf hebben opgebouwd. Daarnaast maakt de landelijke bekendheid die Electro World inmiddels heeft opgebouwd, het plaatje compleet.

 

De aansluiting bij deze formule maakt dat je sterker staat, zowel op inkoop-, marketing- als opleidingsgebied. Geen verplicht assortiment, wel veel inkoopkracht en dus -voordeel. Een aanzienlijk aantal marketing-uitingen die kant en klaar beschikbaar zijn, korte lijnen en medewerkers die goed bereikbaar zijn en altijd bereid om je te adviseren of te helpen. En zo zijn er tal van voordelen…

 

Bij Electro World weet men wat belangrijk is voor een winkelier: de lokale winkel en de daarmee verbonden klanten en die staan dus ook altijd op nummer 1.

 

Ted & Rianne Stadhouder
Electro World Stadhouder