logo logo

Het team.

We stellen ons graag aan u voor.

Van het servicekantoor in Huizen tot aan ons distributiecentrum in Nijkerk.

Maak kennis met onze specialisten die u helpen, zodat u zich nergens zorgen over hoeft te maken. Verdeeld over de verschillende disciplines staan onze medewerkers voor u klaar. Wij helpen u, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over administratie, marketing, e-commerce, logistiek, opleidingen en meer.

Directie.

Directie.

Jan van de Wouw (algemeen directeur) en Eric van Staveren ( financieel directeur). Samen vormen zij de directie van United Retail.

Regiomanagement.

U staat er nooit alleen voor.

Regiomanagement.

U staat er nooit alleen voor.

Het team dat uw eerste aanspreekpunt is. Elke ondernemer aangesloten bij United Retail is gekoppeld aan één van onze zes regiomanagers. Uw regiomanager is dé sparringpartner voor onze ondernemers.

Lees verder

KCC.

KCC.

In Huizen bevindt zich het Klant Contact Centrum. Heeft u vragen over bijvoorbeeld: levering van uw producten, voorraad, marketing of heeft u vraag van een klant en komt u er niet uit? Ook dan helpt KCC u graag. Mochten zij het zelf niet kunnen beantwoorden, dan weten zij ook wie u het beste te woord kan staan.

Distributiecentrum.

Distributiecentrum.

Het distributiecentrum in Nijkerk verzorgt voor u alle logistiek. Een groot aantal producten staan op voorraad in het magazijn. Hierdoor kunnen uw producten snel geleverd worden en hoeft u zich geen zorgen te maken over de logistieke afhandeling.

Lees meer

Omnichannel Marketing.

Effectieve nationale en lokale marketing.

Omnichannel Marketing.

Effectieve nationale en lokale marketing.

360º marketing wordt steeds belangrijker. United Retail heeft daarom een omnichannel marketingteam dat zowel nationaal als lokaal op het juiste moment uw bedrijf onder de aandacht van uw klant weet te brengen.

Lees meer

Geïnteresseerd?

Bel zelf op 035 - 303 25 58 of mail naar sales@retail.nl