logo logo
Ga terug

VIP Beurs 27 en 28 september 2020.

Olympisch Sportcentrum Papendal

Vorig jaar heeft United Retail voor alle leveranciers en ondernemers (Electro World, Witgoed specialist en Inkooprelaties) het event United Connected georganiseerd. Twee dagen waar we, zowel zakelijk als persoonlijk, mooie herinneringen aan hebben. Helaas kunnen wij dezelfde opzet niet herhalen, dit in verband met het Corona virus. Maar! Wij hebben voor onze ondernemers en leveranciers een uitstekend alternatief ontwikkeld:

 

United Retail VIP Beurs

 

Gedurende deze dagen zullen onze ondernemers ruim de tijd krijgen de aanwezige leveranciers te bezoeken, collega ondernemers en het team van United Retail te spreken.

 

Om te zorgen dat iedereen voldoende tijd krijgt, maar tegelijkertijd ook veilig aanwezig kan zijn, wordt er gewerkt met exclusieve tijdslots. Binnen elk van deze tijdslots zal een kleine groep ondernemers de beurs bezoeken, zodat zij 1 op 1 met leveranciers in gesprek kunnen gaan en alle tijd hebben om dit ook daadwerkelijk te doen. Een echte VIP behandeling!

 

Veiligheid staat hierbij voorop! Samen met het Olympisch Sportcentrum Papendal heeft United Retail daarom een uitgebreid protocol aan maatregelen opgesteld die voldoen aan de voorwaarden van het RIVM en de Rijksoverheid. Indien we ingehaald worden door de tijd, zullen wij inspelen op aanpassingen aangegeven door de Rijksoverheid en het RIVM.

 

Wij kijken er zeer naar uit om onze ondernemers en leveranciers weer te zien en te spreken.

 

Team United Retail