logo logo
Ga terug

VIP Beurs 2021.

Op zondag 19 september en maandag 20 september vond de United Retail VIP Beurs plaats. De beurs werd gehouden op Olympisch sportcentrum Papendal. De beurs was exclusief toegankelijk voor de aangesloten ondernemers van Electro World, Dé Witgoed Specialist en de inkooprelaties.

 

United VIP Beurs

De United VIP Beurs editie 2021 was het eerste moment dat het weer mogelijk was om, met alle corona maatregelen inachtnemend, met een groep ondernemers en leveranciers bij elkaar te komen. Verdeeld over twee dagen en vier groepen werden de ondernemers geïnformeerd en geïnspireerd. Verdeeld over Papendal waren er kennissessies, gastpresentaties, beursvloer met A-leveranciers en rondleidingen over Papendal georganiseerd.

 

Ondernemers en leveranciers centraal

De aangesloten ondernemers van Electro World, Dé Witgoed Specialist en inkooprelaties konden in alle rust en ruimte in gesprek met de aanwezige leveranciers. De leveranciers hadden voor de beurs speciale productacties en -lanceringen meegenomen om het feestje compleet te maken.

 

Interactiviteit en tijd voor elkaar stond tijdens deze editie centraal. Door de opzet van de beurs was dit ruimschoots mogelijk gemaakt. Hierdoor hadden de leveranciers en ondernemers alle tijd om met elkaar in gesprek te gaan, ideeën uit te wisselen en natuurlijk om bij te praten na, wederom, een bewogen en succesvol jaar.

 

Inspiratie sessies

De ondernemers kregen via verschillende inspiratiesessies en presentaties een kijkje in de toekomst.

 

Impressie United VIP 2021

Onderstaand een korte impressie van United VIP 2021

Aan het woord algemeen directeur Jan van de Wouw.