logo logo
Ga terug

United Retail neemt deel aan HomeRide 2020.

United Retail en Ronald McDonald Kinderfonds

United Retail is sponsor van het Ronald McDonald Kinderfonds, waarbij wij via onze ondernemers van Electro World en Dé Witgoed Specialist de Kinderfondshuizen in heel Nederland voorzien van nieuwe apparaten, oplossingen en (reparatie)diensten leveren.

 

De Ronald McDonald Huizen, Huiskamers en Vakantiehuizen bieden ouders, broertjes en zusjes de mogelijkheid om dichtbij te zijn. Dichtbij voor een kus, een knuffel of een verhaaltje voor het slapengaan. Want als je hele wereld op de kop staat door ziekte of zorg, is als familie bij elkaar zijn het belangrijkst. U gunt toch ook een kind zijn ouders dichtbij?

 

Deelname HomeRide 2021 op 26 en 27 juni

Met enige regelmaat wordt voor de gasten in de diverse huizen gekookt. De afgelopen jaren hebben zowel onze ondernemers als collega’s van het kantoor diverse malen een maaltijd gekookt voor de gasten in het Kinderfondshuis in Utrecht.

 

Mede door de gesprekken die daar plaatsvonden en de dankbaarheid vanuit de gasten en vrijwilligers, was het besluit om wat extra te gaan doen, dan ook snel genomen. Door onze deelname aan de HomeRide gaan we de sportieve uitdaging aan!

 

 

Lees meer en doneer!