logo logo
Ga terug

Lancering vernieuwde Electro World .

Draait om jou

Vanaf 20 maart 2023 gaan we vertellen waar het om draait bij Electro World.

 

Met meer dan 140 winkels en 200 servicemonteurs zitten we letterlijk dicht bij de klant. Waar loop je gewoon even naar binnen voor een specifieke elektronicavraag? Waar kennen ze je ook echt en komen ze ook bij je thuis kijken hoe het zit? Onze ondernemers kennen veel klanten persoonlijk. Alles draait bij ons om één ding. Dat is die klantvraag, wat de klant echt nodig heeft. Een echte oplossing op maat. Soms is laten repareren een beter antwoord dan een nieuw apparaat. Voordeliger en duurzamer bovendien.
Een nieuw gezicht en een nieuw geluid, die we vanaf nu in alle verschillende middelen terug gaan zien en horen. Van radio, tv tot in de winkels en online video’s, waar échte klanten centraal staan. Want daar draait het om.

 

Bekijk hier de nieuwe commercial:
https://lnkd.in/ej7GuhSX

 

Met grote dank aan alle collega’s en Electro World ondernemers die hieraan hebben meegewerkt, en elke dag de belofte van Electro World waarmaken.

 

Ook veel dank aan onze partners die deze merkcampagne samen met ons hebben gemaakt: Persuade brand interactionNew Growth StrategiesTotal CreationAdwise – Your Digital Brain en Zuiver Media.