logo logo
Ga terug

HomeRide 2021: Team United Retail is er klaar voor!.

Wij gunnen zieke kinderen hun ouders, broertjes en zusjes dichtbij!

Collega’s van United Retail fietsen 24 uur non-stop voor zieke kinderen en hun familie

 

24 uur lang non-stop fietsen voor het goede doel. In het weekend van 26 en 27 juni gaat Team United Retail dat doen vanaf hun distributiecentrum in Nijkerk. Met dag en nacht doorbikkelen zamelen zij geld in voor het Ronald McDonald Kinderfonds. Alle teams hebben bij elkaar al ruim 1,1 miljoen euro opgehaald!

 

Zaterdagochtend om 12.00 uur gaat het sportieve team van United Retail van start vanaf hun distributiecentrum in Nijkerk, tegelijkertijd met zo’n 1.400 andere deelnemers in heel Nederland. Binnen 24 uur leggen zij fietsend 500 kilometer af tijdens de @HomeRide. De route van United Retail zal langs enkele ondernemers gaan die zich al geruime tijd inzetten voor het Ronald McDonald Kinderfonds.

 

Sportief in actie voor het goede doel

HomeRide, HomeRun en HomeWalk zijn jaarlijkse fondsenwervende sportevenementen van het Ronald McDonald Kinderfonds. De opbrengst komt ten goede aan de Ronald McDonald Huizen, Huiskamers en vakantiehuizen. Daar vinden ouders en hun zieke of zorgintensief kind een plek dicht bij elkaar. Met 24 uur lang sporten wordt aandacht gevraagd voor de zorg voor een ziek of zorgintensief kind: dat gaat ook 24 uur per dag door. Dit jaar zijn de evenementen een @Home-editie vanwege de coronamaatregelen.

 

‘Wij gunnen zieke kinderen hun ouders, broertjes en zusjes dichtbij!”

Wij willen met deze sportieve prestatie alle kinderen, ouders en families die dag in dag uit een strijd leveren, laten zien dat wij met hen meeleven. Wij weten uit eigen ervaring dat elke euro ontzettend goed terecht komt. Dat is ook de reden waarom wij ons al jarenlang inzetten voor dit goede doel en nachtzoenen beschikbaar stellen. Onze ondernemers van Electro World, Inkooprelaties en Dé Witgoed Specialist voorzien de Kinderfonds huizen en vakantiehuizen van praktische apparatuur. Tevens kunnen zij onze specialisten inschakelen voor reparatie en installatie werkzaamheden.

Wij gunnen zieke kinderen hun ouders, broertjes en zusjes dichtbij!

 

Live volgen

Het sportweekend is live te volgen via HomeRadio: 24 uur lang radio met onder andere verslag van het gezamenlijke start- en finishmoment, razende reporters die teams bezoeken en natuurlijk deelnemers die vertellen over hun HomeRide, HomeRun of HomeWalk @Home. Luister je mee? Kijk vanaf 26 juni om 11.30 uur op https://homeride.nl/.

 

Doneren aan dit prachtige team, kan nog steeds!

Wil je het team sponsoren in hun sportieve actie? Dat kan via: Team United Retail

 

Voorbereidingen in volle gang