Euronics logo

Euronics ondernemer worden?

U heeft al een winkel in consumentenelektronica of heeft er een op het oog?

In beide situaties is de vraag hoe u verder wilt gaan. In de dynamische markt waarin u werkt (of wilt gaan werken) is een sterke steun in de rug geen overbodige luxe. Maar dan wel van een betrouwbare organisatie die weet wat u nodig heeft en die uw eigen ondernemerschap stimuleert. En dat is precies hoe franchisers Euronics ervaren.

Wie zijn wij?

Euronics is een landelijke retailformule waarbij hoge kwaliteit, persoonlijk advies en complete service voorop staan. Wij denken mee met onze klanten en zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Als Euronics ondernemer gaat u elke dag verder voor uw klanten. Niet omdat het moet. Het zit gewoon in u om altijd een extra stap te zetten. Om uw klanten duidelijk en eerlijk advies te geven. Uw persoonlijke toewijding maakt Euronics een sterk merk. Het vormt de basis voor Euronics als krachtig, landelijk netwerk van gepassioneerde professionals. Vakmensen, net als u, die precies weten wat de klant nodig heeft.

Deelnemen aan een groter geheel

Euronics is één van de drie winkelformules van United Retail. Met ruim 320 winkels is deze organisatie in Nederland de grootste franchiseorganisatie binnen de elektronicamarkt. United Retail is aangesloten bij de internationale organisatie Euronics. Met ruim 10.000 aangesloten winkels in ruim 35 landen is dit 's werelds grootse inkooporganisatie.

Wat betekent dit voor u?

Onder andere: grootschalig inkoopvoordeel, optimale inkoopcondities en -prijzen, centraal betalingsverkeer, optimale factuur-, bonus- en premiecontrole, commerciële analyses en bedrijfseconomisch advies, sterke centrale marketing en ondersteuning in lokale marketing, een sterke website met ruimte voor u als ondernemer, on- en offline trainingen en opleidingen voor u en uw medewerkers en nog veel meer.

Spreekt deze uitdaging u aan en wilt u meer informatie?

Met een simpel telefoontje regelt u snel een eerste afspraak: 035-3032558. Ook kunt u ons bereiken via e-mail: sales@retail.nl.